MK EN

Семинари

Аплицирај за семинар

TОП 4 - Актуелни програми

Актуелните програми се рангираат според бројот на пријави - заинтересирани посетители

# дата на почеток семинар денови бр. на пријави пријавување до
96 30.05.2019 00:00:00 WAY of SUCCESS - STARTUPS (practices and experiances from Israel) 3 9 30.05.2019 00:00:00
97 12.06.2019 00:00:00 2nd CONTROLLING CONFERENCE 3 4 12.06.2019 00:00:00
99 30.05.2019 00:00:00 CLIENT RELATIONSHIP MANAGEMENT 3 0 30.05.2019 00:00:00
100 06.06.2019 00:00:00 Business Intelligence-Alignment of IT & Business 3 0 06.06.2019 00:00:00

Листа на семинари

ОТВОРЕН ДЕН

# семинар денови бр. на пријави
89 ОТВОРЕН ДЕН ЗА СПЕЦИЈАЛИСТИЧКО ДУАЛНО ОБРАЗОВАНИЕ 1 36

Controlling Conference

# семинар денови бр. на пријави
97 2nd CONTROLLING CONFERENCE 4

COMPLIANCE / AML / CTF

ЕУ перспективи

# семинар денови бр. на пријави

ВИ БЛАГОДАРИМЕ НА ДОВЕРБАТА. ПРОДОЛЖУВАМЕ ПОНАТАМУ!

IT во банкарскиот сектор

Управување со ризици

IFRS

# семинар денови бр. на пријави
49 IFRS 9 1 24

КПУ за сметководители и овластени сметководители

Certified Controller_stage IV

# семинар денови бр. на пријави
60 Certified Controller level IV 15-17.05.2018 17
92 CERTIFIED CONTROLLER_STAGE_4 21-25.05.2019 0

ПРЕДИЗВИЦИ ЗА ИНТЕГРИРАНО УПРАВУВАЊЕ СО РИЗИЦИ ВО ФИНАНСИСКИТЕ ИНСТИТУЦИИ

Правните аспекти на доброто корпоративно управување со банките

PRINCIPLES of SUCCESS

# семинар денови бр. на пријави
96 WAY of SUCCESS - STARTUPS (practices and experiances from Israel) 1 9
84 PRINCIPLES of SUCCESS 1 71

Icon

Ул. „Орце Николов“ бр. 75 1000, Скопје (зграда на Македонска берза АД Скопје - први кат)

Icon2

+389 2 312 5500


Site by