MK EN

Новости

21.02.2022 21:23:26 Славиме 8 годишнина од основањето на првата македонска банкарска академија - АБИТ | Академијата за банкарство и информатичка технологија


Славиме 8 годишнина од основањето на првата македонска банкарска академија - АБИТ | Академијата за

09.02.2022 19:21:33 ЗАВРШИ ШЕСТАТА ГЕНЕРАЦИЈА МАКЕДОНСКИ КОНТРОЛЕРИ ОД 2021-та


ЗАВРШИ ШЕСТАТА ГЕНЕРАЦИЈА МАКЕДОНСКИ КОНТРОЛЕРИ ОД 2021-та Во АБИТ, на дел од учесниците, беше до

16.08.2021 11:33:12 Конкурс за запишување на слушатели на стручните специјализации на АБИТ за 2021/2022


Конкурс за запишување на слушатели на стручните специјализации на АБИТ за 2021/2022 Кликнете тук

02.04.2020 14:55:09 О Д Л У К А ЗА ДОНАЦИЈА НА 50% ОД ХОНОРАРИТЕ НА СИТЕ ПРЕДАВАЧИ ВКЛУЧЕНИ ВО НАСТАВАТА И 50% ОД ПЛАТИТЕ НА СИТЕ ВРАБОТЕНИ ВО АБИТ И ГЕРМАНСКИОТ ИНСТИТУТ ХАЈДЕЛБЕРГ ВО СКОПЈЕ, ЗА МЕСЕЦИТЕ: МАРТ, АПРИЛ И МАЈ 2020 ГОД.


26.10.2019 14:22:27 „СТРАТЕГИЈА 2020“


„Стратегија 2020“ На 29 Октомври 2019 година, под покровителство на Европската банкарс

03.09.2019 14:21:52 Конкурс за запишување на слушатели на стручните специјализации на АБИТ за 2019/2020


Конкурс за запишување на слушатели на стручните специјализации на АБИТ за 2019/2020

11.07.2019 11:29:43 Конкурс за запишување на слушатели на стручни специјализации во областите на информатичките технологии во одделот New Тech. Academy во учебната 2019/2020


Конкурс за запишување на слушатели на стручни специјализации во областите на информатичките&nbs

13.02.2019 13:32:26 Соработка- состојби и перспективи


На 13 февруари, 2019 год. претставникот на германскиот капитал на Институтот ХАЈДЕЛБЕРГ во Скопје и

11.02.2019 16:31:28 AБИТ ИНФО: АБИТ дел од групацијата HEIDELBERG


АБИТ инфо: на 22 јануари, 2019 година во Хајделберг (Германија) во ФОРУМ институтот за менаџмен

09.11.2017 19:28:49 Сесија 2 од обуките за КПУ


Втора тематска целина КПУ 2/2017 Аплицирај за семинарот Уредно пополнетата пријава  која

26.10.2017 18:59:41 Соопштение од ИСОС за КПУ


Во врска со последните информации поврзани со континуираното професионално усовршување (КПУ) и наши

28.09.2017 11:22:20 BËHU KONTABILIST I AUTORIZUAR ME ABIT


BËHU KONTABILIST I AUTORIZUAR ME ABIT Për të gjithë kontabilistët dhe ba

27.09.2017 13:35:46 Напатствие за Континуирано Професионално Усовршување


Почитувани, Ве известуваме дека добивме „Напатствие за континуирано професионално усовршувањ

21.09.2017 17:35:53 БИДИ ОВЛАСТЕН СМЕТКОВОДИТЕЛ СО АБИТ


БИДИ ОВЛАСТЕН СМЕТКОВОДИТЕЛ СО АБИТ Аплицирај за семинарот   За сите сметково

15.09.2017 14:08:01 Известување за Континуирана Професионална Едукација!


Согласно со соопштението од страна на Институтот на сметководители и овластени сметководители на РМ

22.08.2016 13:07:02 ПРВА РАБОТНА СЕДНИЦА НА АКАДЕМСКИОТ СОВЕТ НА АКАДЕМИЈАТА ЗА БАНКАРСТВО И ИНФОРМАТИЧКА ТЕХНОЛОГИЈА (АБИТ)


ПРВА РАБОТНА СЕДНИЦА НА АКАДЕМСКИОТ СОВЕТ НА АКАДЕМИЈАТА ЗА БАНКАРСТВО И ИНФОРМАТИЧКА ТЕХНОЛОГИЈА (

18.08.2016 12:56:39 НАУЧНИ И СТРУЧНИ ТРУДОВИ - РЕЦЕНЗИЈА И СТАНДАРДИ ЗА ПУБЛИЦИРАЊЕ


НАУЧНИ И СТРУЧНИ ТРУДОВИ - РЕЦЕНЗИЈА И СТАНДАРДИ ЗА ПУБЛИЦИРАЊЕ Во програмата на Уредувачкиот од


Icon

Ул. „Орце Николов“ бр. 75 1000, Скопје (зграда на Македонска берза АД Скопје - први кат)

Icon2

+389 2 312 5500


Site by