CERTIFIED
ACCOUNTING SPECIALIST

     

CERTIFIED
COMPLIANCE SPECIALIST

     

CERTIFIED
RISK
MANAGER

     

CERTIFIED
CREDIT
ANALYST

АБИТ стана првата институција на Балканот партнер со „World Saving ...
 17 February 2015
Денес во просториите на НБРМ, започна вториот семестар за ...
 16 February 2015
Марио Драги, првиот човек на Европската централна банка објави дека ...
 24 January 2015
Заврши со голем успех и високо ниво на евалуација, дводневниот ...
 22 January 2015
   


 
 
 


За превземање кликни на сликата
For download click on the imageЗа превземање кликни на сликата
For download click on the image                                                 

За превземање кликни на сликата
For download click on the image

                 

За превземање кликни на сликата
For download click on the image 
 
 
Претплати се за Е-Банкар Магазин
Со пополнување на полиња станувате претплатник за месечното списание Е-Банкар

АБИТ

Да создадеме современи концепти на специјалистичко образование и да поставиме нови професионални образовни стандарди во двете најпреспективни и силно поврзани индустрии во светот: банкарската и инфроматичката.

 

Контакт Информации

Академија за банкарство и информатичка технологија - АБИТ

Адреса:Ул. „Орце Николов“ бр. 75 1000, Скопје (зграда на Македонска берза АД Скопје - први кат)

Телефон: +389 2 312 5500

RESPONSIBLE BANKING