Certified Controller 1 - CC1
Certified Controller 2 - CC2
Certified Controller 3 - CC3

Напомена


Уписен рок: во тек

Информации


Вкупен фонд на часови: 96
Времетраење: 9 месеци
Почеток: октомври 2022 година
Место: АБИТ (Ул. „Орце Николов“ бр. 75 зграда на Македонска берза 1-ви кат), онлајл ZOOM платформа
Динамика на обуката: еднаш неделно 

exam fee CC 1CC 2CC 3
30 EUR 190 EUR - 11.723 МКД 290 EUR - 17.893 МКД 390 EUR - 24.063 МКД
невработени и студенти 20%
152 EUR - 9.378 МКД
невработени и студенти 20%
232 EUR - 14.314 МКД
невработени и студенти 20%
312 EUR - 19.250 МКД


Icon

Ул. „Орце Николов“ бр. 75 1000, Скопје (зграда на Македонска берза АД Скопје - први кат)

Icon2

+389 2 312 5500


Site by