CERTIFIED DIGITAL MARKETING PROFESSIONAL®  
е интегрирана во Executive Master in Digital Marketing  

Предност на Executive Master in Digital Мarketing програмата како дел од Германската високообразовна установа | Institute for Business and Management HEIDELBERG Skopje, во соработка со АБИТ: 
   - Германска диплома
   - Сигурност (германска програма со предавачи со 20 г. искуство)
 

На крајот на специјализацијата добивате: 
1. Германска диплома за завршени стручни специјалистички студии со назив: Certified Digital Marketing Professional, издадена од Висообразовната гермаска установа | Institute for Business & Management Heidelberg Skopje   
2. Збогатено портфолио на networking во земјата и странство
3. Промоција на Вашето CV на настани во земјата и странство
4. Тутор за поддршка во професијата во првата година после завршување на студиите и
5. Можност да се стекнете со висока ЕУ плата на пазарот на труд во престижни меѓународни компании во земјата и странство

Оваа програма е дизајнирана со цел да ве создаде во специјалист за дигитален маркетинг со експертиза од Google Analytics, Google AdWords, маркетинг на социјални медиуми, рекламирање на социјални медиуми и е-маркетинг како суштински придружник.

Програмата ќе обезбеди силна основа во сите основни концепти на дигиталниот маркетинг. Програмата за сертифициран дигитален маркетинг професионалец интегрирана во Master in Digirat Marketing на Германскиот институт е дизајнирана од страна на академски професори и експерти во областа на дигиталниот маркетинг, со долгогодишно практично искуство. На програмата ќе се креираат професионалци спремни да одговорат на предизвиците на модерните текови на дигиталниот маркетинг. Низ фузија на теоретски основи со многу практична работа на реални ситуации, ќе се стекнете со неопходните вештини. Ќе добиете сеопфатно разбирање на дигиталниот маркетинг и ќе се стекнете со напредна експертиза.  
Програмата за дигитален маркетинг е идеална за сите кои се вклучени во процесот на креирање, планирање и спороведување на кампањите, мерење и оценување на ефектите од дигиталните кампањи, како и за оние кои би сакале да се преквалификуваат и да продолжат со професионална кариера во оваа област. 

Раководител на програмата: м-р Савица Поп Тонева
https://www.youtube.com/watch?v=GwJyFIdoJLE&t=1s&fbclid=IwAR3cuNkBPXO1hmDJeRHVjvKpQb_GCSzopApMF8LNoCvvRCyLR0vMlpEyAFo

Напомена


Уписен рок: уписите се во тек

Информации


Вкупен фонд на часови: 220 часови
Времетраење: 1 година
Почеток:  октомври 2021 година
Место: АБИТ (Ул. „Орце Николов“ бр. 75 зграда на Македонска берза 1-ви кат)
Динамика на обуката: два пати во неделата


case studies & 
final exam fee 
feemaster thesis
60 ЕУР 1.560 ЕУР -  96.250 денари 300 ЕУР -  18.500 денари 

 


Icon

Ул. „Орце Николов“ бр. 75 1000, Скопје (зграда на Македонска берза АД Скопје - први кат)

Icon2

+389 2 312 5500


Site by