CERTIFIED CONTROLLER 4 - CC4

Аплицирај за семинарот

АБИТ организира тридневна обука за ниво 4 од интернационалната сертификација за Certified Controller во Македонија, со германски тренер од CA controller akademie, Dietmar Pascher.

Обуката е наменета за сите заинтересирани слушатели за контролинг, оние кои имаат претходно слушано ниво 1,2 и 3 и оние кои што сакаат да го слушаат само ниво 4.

Уредно пополнета пријава која ќе ја најдете на копчето „Аплицирај“ испратете ја на следната е-маил адреса:

 

Обуката се изведува на англиски јазик.

Цена на обуката: 54 900 мкд (890 евра)

Телефони за повеќе информации: 02 3 125 500 ; 071 215 118 Icon

Ул. „Орце Николов“ бр. 75 1000, Скопје (зграда на Македонска берза АД Скопје - први кат)

Icon2

+389 2 312 5500


Site by