18.12.2021

КПУ ПРОГРАМА 2021

Аплицирај за семинарот

Почитувани,

Продолжуваме понатаму!
За таа цел, Ве покануваме на еднодневните обуки за КПУ кои ќе се одржат во месец ДЕКЕМВРИ како дел од тематска единица за 2021 година со што се обезбедува по 8 КПУ часови за секој од превидените денови на одржување на семинарите, согласно Законот за вршење на сметководствени работи.

Обуките ќе се одржат онлајн преку zoom платформата:

АГЕНДА

18 декември, 2021
Семинар 1 | 8 КПУ поени

АГЕНДА

25 декември, 2021
Семинар 2 | 8 КПУ поени

 Цена на 1час / КПУ = 250 денари
Еднодневна обука 8 часа / КПУ = 2.000 денари
Повеќе детали ќе најдете на нашата интернет страница каде може да ги погледнете и останатите обуки кои ги нуди АБИТ www.abit.edu.mk

Со почит,

Контакт телефони +389 2 312 55 00; +389 70 355 656


Icon

Ул. „Орце Николов“ бр. 75 1000, Скопје (зграда на Македонска берза АД Скопје - први кат)

Icon2

+389 2 312 5500


Site by