25.12.2020

Christmas Branch Management discussions with ABIT

Аплицирај за семинарот Агенда на семинарот

ДАТУМ: 25 декември

ВРЕМЕ: 15:30 ч.

ЛОКАЦИЈА: Online (by Zoom)

Инфо: 071 215 118; academic@abit.edu.mk

Академијата за банкарство и информатичка технологија | АБИТ Скопје организира бесплатен настан за промоција на професијата Branch Manager – “Christmas Branch Management discussions with ABIT” на тема:

“ТРАНФОРМАЦИЈА НА БАНКАРСКИТЕ ФИЛИЈАЛИ ПОТТИКНАТА ОД КРИЗАТА СО COVID-19”

Теми за дискусија:

1. Трансформација на мрежата на филијали како одговор на новите предизвици и менување на приоритетите
- м-р Татјана Калајџиева, Сениор менаџер за продажба и мрежа на филијали, Стопанска банка АД Скопје

- Маја Ставрева Стојанова, Директор на деловен сектор - деловна мрежа во НЛБ Банка АД Скопје
- Викторија Јовановска, раководител на одделот за управување со физички лица Шпаркасе Банка Македонија АД Скопје
- д-р Нина Фити Неделковска, Директор на самостојна дирекција за управување со мрежа на филијали, Комерцијална Банка АД Скопје
- Марко Поповски, Директор на Дирекција за население, ХАЛКБАНК АД Скопје

2. Управување со предизвикувачки ситуации со членовите на тимот и клиентите, како и зајакнување на комуникацијата и ефикасностa
- м-р Олгица Спасевска, директор на одел за човечки ресурси, Шпаркасе Банка Македонија АД Скопје 

- м-р Марија Србиновска, Советник на УО, Комерцијална Банка АД Скопје


3. Нови предизвици за техники на продажба во време на криза
- м-р Сашо Дренковски, раководител на деловна продажба, А1 Македонија

Панел дискусија:

Нова година - нов почеток: клучни компоненти за успешна година
Модератор: проф. д-р Синиша Наумоски


Icon

Ул. „Орце Николов“ бр. 75 1000, Скопје (зграда на Македонска берза АД Скопје - први кат)

Icon2

+389 2 312 5500


Site by