БИДИ ОВЛАСТЕН СМЕТКОВОДИТЕЛ СО АБИТ


За сите сметководители и банкари, Академијата за банкарство и информатичка технологија (АБИТ) организира обуки за континуирано професионално усовршување на сметководители и овласетни сметководители. 
Уредно пополнетата пријава која ќе ја најдете на копчето "Аплицирај за семинарот", испратетe ја на следната e-mail адреса:  info@abit.edu.mk                   
Телефони за повеќе информации: 02 3 125 500;  071 215 118 
Цена од 2.000 мкд
ВтораТематска целина од програмата за 2019 година со следните термини:
13/14 и 20/21 декември - Тетово (Хотел Лирак) 
13/14 и 20/21 декември - Скопје (АБИТ)
 
На семинарите, како предавачи со особено влијание се вклучени голем дел на истакнати експерти со долгогодишно сметководствено-финансиско и даночно работно искуство (висок менаџмент во банки и фирми, експерти од НБРМ, експерти во УЈП и експерти со 30 годишно искуство во буџетско сметководство и Универзитетски професори). 
АГЕНДА Декември
Ден 1
 

време

тема

час

10:00 – 12:40

Актуелни теми – законски измени

4

12:40 – 13:00

Пауза

 

13:00 – 15:30

Актуелни теми – законски измени

4

Ден 2
 

време

тема

час

10:00 – 12:40

Завршна сметка

4

12:40 – 13:00

Пауза

 

13:00 – 15:30

Завршна сметка

4

Ден 3 и 4
 

време

тема

час

10:00 – 12:40

Актуелни теми

4

12:40 – 13:00

Пауза

 

13:00 – 15:30

Актуелни теми

4


Icon

Ул. „Орце Николов“ бр. 75 1000, Скопје (зграда на Македонска берза АД Скопје - први кат)

Icon2

+389 2 312 5500


Site by