БИДИ ОВЛАСТЕН СМЕТКОВОДИТЕЛ СО АБИТ


За сите сметководители и банкари, Академијата за банкарство и информатичка технологија (АБИТ) организира обуки за континуирано професионално усовршување на сметководители и овласетни сметководители. 
Уредно пополнетата пријава која ќе ја најдете на копчето "Аплицирај за семинарот", испратетe ја на следната e-mail адреса:  info@abit.edu.mk                   
Телефони за повеќе информации: 02 3 125 500;  071 215 118 
Цена од 2.000 мкд
Прва Тематска целина од програмата за 2019 година со следните термини:
05 октомври - Охрид, хотел Ројал Вју
12 октомври - Тетово (Проконсалтинг Про) 
19 октомври - Битола, Хотел Капри
26 октомври - Скопје (АБИТ)
 
На семинарите, како предавачи со особено влијание се вклучени голем дел на истакнати експерти со долгогодишно сметководствено-финансиско и даночно работно искуство (висок менаџмент во банки и фирми, експерти од НБРМ, експерти во УЈП и експерти со 30 годишно искуство во буџетско сметководство и Универзитетски професори). 
АГЕНДА
Октомври | Ден 1
 

ВРЕМЕ

ТЕМА

КПУ часови

10:00-11:20

МСФИ и ажурирање на МСФИ

2

11:20-12:40

Актуелни теми и промени во законот за перење на пари; обврски кои се однесуваат на сметководителите

2

12:40-12:55

ПАУЗА

 

12:55-14:15

Законска регулатива

2

14:15-15:35

Актуелни теми

2


Icon

Ул. „Орце Николов“ бр. 75 1000, Скопје (зграда на Македонска берза АД Скопје - први кат)

Icon2

+389 2 312 5500


Site by