КОНСТИТУТИВНА СЕДНИЦА НА АБИТ 24 ЈУНИ 2014

Под мотото „Ние создаваме успех“, на 24 јуни годинава, според примерот на европските земји, во Република Македонија беше промовирана првата сериозна образовна институција наменета за банкарски тренинг и организација на специјалистички семинари.
Имено, АБИТ, во хотелот „Александар палас“ во Скопје, ја одржа својата конститутивна седница на која беа промовирани органите на Академијата, нејзините цели, визија и мисија. 

Видео 1: 

 

Видео 2: 


Icon

Ул. „Орце Николов“ бр. 75 1000, Скопје (зграда на Македонска берза АД Скопје - први кат)

Icon2

+389 2 312 5500


Site by