#АБИТинтервју: Запознајте се со Елена Митковска, наша алумна од Академијата „Certified Controller“, којашто имаше јасно зацртани цели и знаеше каде сака да работи по завршувањето на сертификацијата - а со нејзината амбиција и вложен труд го оствари својот сон и денес е дел од АБИТ портфолиото на #УспешниПриказни.
_________________________
❓️ Зошто да ја изберете Контролинг сертификацијата на АБИТ, во соработка со Institute for Business & Management Heidelberg Skopje?

➡️ СВЕТСКА ПРЕСТИЖНА АКРЕДИТАЦИЈА: АБИТ е единствената институција во Западен Балкан со светска престижна акредитација на контролинг програмата и меѓународна важност на дипломите / сертификатите. Од 2020 г. го кити знакот за квалитет „IGC quality standards“, од страна на светското тело за воведување на стандарди за контролинг - IGC International Group of Controlling.
➡️ Трансферни ЕКТС кредити на државниот дуален универзитет од Баден-Виртемберг и германските магистерски студии за контролинг, први од ваков вид за земјите од Западен Балкан, со назив: MBA in Finance & Controlling.
➡️ Можности за вработување во компаниите-соработници.
➡️ Кариерно развивање, усовршување и унапредување.
➡️ Вмрежување во МКА - Македонската контролинг асоцијација (слушатели кои успешно ги завршиле програмите), споделување искуства, соработки, работа на проекти.


Icon

Ул. „Орце Николов“ бр. 75 1000, Скопје (зграда на Македонска берза АД Скопје - први кат)

Icon2

+389 2 312 5500


Site by