Конкурс за запишување на слушатели на стручните специјализации на АБИТ за 2021/2022

Кликнете тука за да го отворите Конкурсот во pdf.Icon

Ул. „Орце Николов“ бр. 75 1000, Скопје (зграда на Македонска берза АД Скопје - први кат)

Icon2

+389 2 312 5500


Site by