На 13 февруари, 2019 год. претставникот на германскиот капитал на Институтот ХАЈДЕЛБЕРГ во Скопје и извршен директор на АБИТ, Проф. д-р Синиша Наумоски оствари средба со директорот на Управа за Финансиска Полиција, Арафат Муареми. На средбата се додели “ХАЈДЕЛБЕРГ“ орден во чест на добра соработка.

 


Icon

Ул. „Орце Николов“ бр. 75 1000, Скопје (зграда на Македонска берза АД Скопје - први кат)

Icon2

+389 2 312 5500


Site by