Уредно пополнетата пријава  која ке ја најдете на копчето „Аплицирај за семинарот“ испратете ја на следната e-mail  адреса : info@abit.edu.mk


Почитувани,

Ви благодариме на довербата и вашето присуство на обуките за Континуирано Професионално Усовршување, одржани од страна на Академијата со својот професионален тим од предавачи.

Продолжуваме понатаму со Втората Тематска целина со следните термини:

01 и 02 декември - Тетово, хотел Лирак

12 и 13 декември - Скопје, АБИТ (зграда на Македонска берза)  

15 и 16 декември - Охрид, хотел Ројал Вју

22 и 23 декември - Прилеп, хотел Кристал Палас

                                                                                                                    АГЕНДА 2/2017

                                                                                                                                                                                                                                     Ден 1

ВРЕМЕ

ТЕМА

КПУ часови

10:00-12:00

Актуелни теми-други професионални и регулаторни тела

  • Централен регистар на РМ
  • Комисија за хартии од вредност

3

12:00-12:15

ПАУЗА

 

12:15-13:35

Информатичка технологија

2

13:35-15:40

Актуелни теми-други професионални и регулаторни тела

  • Управа за финансиско разузнавање
  • Диекција за заштита на лични податоци
  • Soft skills

3

 

                                                                                                                                                                                                                                    Ден 2

ВРЕМЕ

ТЕМА

КПУ часови

10:00-12:00

Актуелни теми-други професионални и регулаторни тела

3

12:00-12:15

 ПАУЗА

 

12:15 -12:55

Даноци

 

1

12:55-14:15

Актуелни теми-други професионални и регулаторни тела

2

14:15-15:40

МСФИ и ажурирање на МСФИ

 

2

 

  • Цена на 1час/КПУ = 250 ден
  • Дводневна обука 16 часа/КПУ = 4000 ден

Icon

Ул. „Орце Николов“ бр. 75 1000, Скопје (зграда на Македонска берза АД Скопје - први кат)

Icon2

+389 2 312 5500


Site by