17.02.2015

ПОТПИШАНО СТРАТЕШКО ПАРТНЕРСТВО ВО БРИСЕЛ


 
АБИТ стана првата институција на Балканот партнер со „World Saving & Retail Banking Institute – European Savings & Retail Banking Group“ од Брисeл Високите претставници на „World Saving & Retail Banking Institute“, институцијасо 107 членки од 82 земји во светот на деветти февруари 2015 година во Брисел потпишаа партнерски договор (Меморандум за соработка) со македонската банкарска академија АБИТ.
 

Icon

Ул. „Орце Николов“ бр. 75 1000, Скопје (зграда на Македонска берза АД Скопје - први кат)

Icon2

+389 2 312 5500


Site by